23 mai, 2011

            Ea fata acea blonda cu ochii verzi ,cu tenul deschis,cea care a suferit enorm pentru el.
       Mereu a suferit in interiorul ei,incercand sa nu arate ca sufera,nu vroia sa primeasca nimic din mila vroia mereu sa primeasca  totul pe meritul ei .
    Cea care iubea enorm chiar daca nu primea nimic,nu contanimic pentru ea,conta  numai ca el sa fie fericit si sa nu sufere.
    El e baiatul brunet cu ochii caprui care  a facuto sa sufere enorm prin nepasarea lui,crezand ca ea il va astepta mereu dar asta nu sa intamplat.La uitat,acum vede si el cum e sa suferi pentru cineva care credeai ca e al tau si ca nu til va lua nimeni ,dar asta nu sa intamplat,nu se va intampla si nu se va intampla niciodata.
 Revenind la ea ,nu la uitat singura a fost ajutata de el tipul care ia furat inima asa cum i.a furato si el,dar poate el va fi  alesul.
Era o zi banala,plictisitoare,erai sigura ca nu se va intampla nimic important care sa marcheze acea zi .
Dar culmea atunci incepea un nou capitol,capitolul care ii va marca viata pe veci.
Era acea zi din viata unui adolescent care se va indragosti.
Ora 11:00   ceasul incepu sa sune,si un chip gingas se ridica din pat  cu un zambet larg si cu 2 ochi mari albastri.In 5 minute se spala pe fata,pe dinti,i.si facu un dus si intra la pc. ca in fiecare zi.A stat vreo ora si se hotara sa plece pe afara i.si trase pe ea o pereche de blugi comozi un tricou si niste balerini.
Ora 14:30 o ora in care plictiseala  te omora, dar ea incerca sa nu lase pe nimeni sa se plictiseasca dar nu stia ce se va intampla peste cateva ore .
Veni si ora 19:45 acea ora nu o va uita niciodata,in grupul ei de amici aparu o fata gingasa cu ochii verzi si cu parul blond.
Cand l.a vazut a ramas  masca,nu mai stia cum sa  se comporte ,era timida fata de el acest lucru deranjandul.Spera totusi da.si dea drumul la vorba dar fata nu putea.
Ora 24:00 ii lasa singuri pe o banca,baiatul facand un gest promitator,o saruta.
Nefiind sigur de gestul pe care la facut baiatul se  intoarse cu spatele,fata ii lua mainile gingase si se puse in fata lui spunandui sa nu regrete ce a facut.
Acea zi a fost o zi banala pentru multi dar pentru cei doi a fost o zi pe care nu o so uite niciodata